Ingyenes Játékok

tenisz Arkanoid

Játék arcade

Tenisz arkanoid

Tenisz Arkanoid Értékelés: 5/10

Játék tenisz arkanoid

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A hűvös tenisz játék. Vigye az ütő jobbra és balra az egérrel, hogy a golyó ugrál, és megtörni a téglák a képernyő tetején. Meg kell gyorsan! Változata a klasszikus játék Arkanoid. A képernyő tetején van egy csoport színes blokkok. Van, hogy ugrál a labda, hogy elpusztítsa minden és mindenki a blokkokat. Meg kell tartani a labdát leessen, vagy elveszíti a játékot. Controls egér teniszütő és a labda pattan, ahányszor csak lehet, amíg meg elpusztítani minden blokk.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 18532 alkalommal online. Osztályozás 1008 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 780 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 18532 szer
tenisz Arkanoid

A tenisz játék alapján a klasszikus Arkanoid élettartamát. Vigye az ütő, hogy a jobb és a bal az egeret, hogy elérje a labdát, és megtörni a téglák a képernyő tetején. Meg kell gyorsan! Pontosan irányítja a labdát, és az összes színes blokkok a tetején eltűnik. Control egy egyszerű játék, amely alkalmas minden korosztály számára. Vigye ütő egyik oldalról a másikra a képernyő és ellenőrzik a ugrál a labdát rajta. Legyen teniszlabda elmennek és megsemmisíti az összes blokk minden képernyőn. A játék egy klasszikus Arkanoid játék az élet egy egyszerű ellenőrzés a labda van, hogy vessen véget az összes akadályt, a képernyő felső részén. Ebben a játékban igazítani a sport a tenisz.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott tenisz Arkanoid a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve tenisz Arkanoid. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve tenisz Arkanoid, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék tenisz Arkanoid az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett tenisz Arkanoid, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

tenisz Arkanoid
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?