Ingyenes Játékok

Space Invaders Extreme

Játék arcade

Space invaders extreme

Space Invaders Extreme Értékelés: 8/10

Játék space invaders extreme

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, az egyetlen cél az, hogy ölni annyi ellenséget, amennyit csak tudsz. Ez hasonló a side-scrolling játék, csak ez az egy megy függőlegesen. Az is nagyon gyorsabb, mint egy klasszikus egy. Valaha játszottam Space Invaders? Ez az a játék, hogy a legjobban hasonlít rá. Csak ez az egy, akkor nem is kell, hogy zavarja, hogy lőni, mert mindig lövés. Az egyetlen gomb, amit meg kell aggódnia, a nyíl billentyűk, amelyek persze használt mozog a képernyőn, és a space gombot, mert akkor neked megy pszichopata mód, ami a módot, ami akkor legyőzhetetlen és páros a kár, hogy a hajó nem az ellenség. Jó szórakozást!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5559 alkalommal online. Osztályozás 3499 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 10 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5559 szer
Space Invaders Extreme

Az eredeti Space Invaders egy arcade videojáték megjelent 1978-ban. Ez az egyik legkorábbi lövöldözős játékokban, és a cél az, hogy legyőzze hullámok a külföldiek a lézer ágyú keresni annyi pontot, amennyit csak lehetséges. Ehhez meg kell, hogy ellenőrizzék a lézer ágyú mozgatva vízszintesen a képernyő alján, és a tüzelő leszálló idegenek. Ahogy egyre több idegenek legyőzte, az idegenek mozgás és a játék, a zene mind a sebesség. A cél az, hogy legyőzze az öt sor tizenegy külföldiek mozog vízszintesen oda-vissza a képernyőn, mert előre felé a képernyő alján. A játékos legyőzi egy idegen, és keres pontokat, a felvételkészítési azt a lézer ágyú.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Space Invaders Extreme a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Space Invaders Extreme. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Space Invaders Extreme, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Space Invaders Extreme az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Space Invaders Extreme, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Space Invaders Extreme
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?