Ingyenes Játékok

Qix Klasszikus 3D- 2

Játék arcade

Qix klasszikus 3d- 2

Qix Klasszikus 3D- 2 Értékelés: 7/10

Játék qix klasszikus 3d- 2

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az egyik legjobban várt folytatások, hogy az egyik legjobb átalakít az egyik legjobb árkád játékok is back! Ez az ingyenes on-line játék egy átalakít változata a híres és a régi Xonix és Qix videojátékok. Használja a W, A, S és D gombokkal vagy a nyilak mozogni. Vágja le részeit a területen, hogy befejezze a szintet. El fogja veszíteni életüket, ha a határokon a nyomvonalat, ha megérinti a labdát, vagy ha a labda áthalad Ön nyom. Vedd fel bónuszok, mint a sebesség, idő, csendéletek és sokkal több!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6009 alkalommal online. Osztályozás 3268 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 16 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6009 szer
Qix Klasszikus 3D- 2

A cél az, hogy Qix kerítés le egy többséget a pályán elkerülve a fő ellenség, mint ebben a játékban, csak 2D-ben. Xonix egy változata az Árkád játék QiX. Qix egy Árkád játék által kibocsátott Taito America Corporation 1981-ben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Qix Klasszikus 3D- 2 a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Qix Klasszikus 3D- 2. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Qix Klasszikus 3D- 2, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Qix Klasszikus 3D- 2 az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Qix Klasszikus 3D- 2, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Qix Klasszikus 3D- 2
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181431
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79385
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73358
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?