Ingyenes Játékok

Pacman

Játék arcade

Pacman

Pacman Értékelés: 6/10

Játék pacman

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Változata a klasszikus Pacman játék. Segíts az aranyos karakter enni a fekete pontok belsejében a labirintus. Legyen óvatos, ha nem éri el a szellemek és a gonosz lények! A fő karakter egy labirintusban. Sarokba egy csoportja szellemek, akik meg akarják enni. Ha a szellemek elérni, hogy meghaljon. Van, hogy nem túl közel. Ha enni egyik gyümölcse a sarkok nem, hogy egy adott időpontban, tud enni a szellemeket. Töltse ki az egész labirintus, és menj a következő szintre.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 18829 alkalommal online. Osztályozás 979 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1476 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 18829 szer
Pacman

Halloween változata a klasszikus játék Pacman. Segítség ez a kedves ember enni a fekete pontok, de vigyázzon, hogy a szellemek és a gonosz emberek nem éri meg! jó szórakozást! A verzió Pacman játék által festett papírra. A labirintus egy papírlapot, és minden festett. Ez egy nagyon jó játék. A szellemek megeszi a főszereplő, és nyerni. Ha a főszereplő megeszi az összes golyót nyerünk labirintus. Meg kell enni a pontok, hogy ki tudjuk adni a szintet. A sarkok kis gyümölcsöt, enni, hogy ha van egy ideje enni szellemek. Szellemek halott visszatér a játék után néhány másodperc, így óvatosnak kell lennünk.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Pacman a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Pacman. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Pacman, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Pacman az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Pacman, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Pacman
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?