Ingyenes Játékok

Jegyzettömb Betolakodók

Játék arcade

Jegyzettömb betolakodók

Jegyzettömb Betolakodók Értékelés: 7/10

Játék jegyzettömb betolakodók

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Bizonyára emlékszik az arcade játék a felvételi idegenek, a tér betolakodók. Ebben a verzióban lehet játszani ezt a játékot, de mint minden, készült egy kék tollat ​​a levelek egy jegyzetfüzet . Csakúgy, mint a hagyományos változat, kell kezelni egy űrhajó, és lőni a külföldiek, amely közelebb van. Hogy ellenőrizzék a hajót, csak szükség van a számítógépes egér az oldalirányú mozgás, és kattintson a tüzet. Egy egyszerű játék és könnyű játszani, de nagyon szórakoztató.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5178 alkalommal online. Osztályozás 3538 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5178 szer
Jegyzettömb Betolakodók

Ez az online játék alapja az arcade videojáték tér betolakodók, hogy jött létre Toshihiro Nishikado. A fejlesztő volt a jól ismert videojáték cég Taito Corporation. Amikor a játék elérte a hatalmas sikert, randevúzni kezdett ezekről karaktereket pixel stílusban. Napjainkban számos olyan termék létezik a merchandising ezt a játékot, mint a téma, és sok rajongók szerte a világon. Tudtuk összehasonlítani, hogy mi történt helyet betolakodók, a 80-as évek, hogy mi történik az utolsó napokban a játék Angry Birds.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Jegyzettömb Betolakodók a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Jegyzettömb Betolakodók. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Jegyzettömb Betolakodók, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Jegyzettömb Betolakodók az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Jegyzettömb Betolakodók, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Jegyzettömb Betolakodók
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?