Ingyenes Játékok

Multiplayer Arkanoid Típusú

Játék arcade

Multiplayer arkanoid típusú

Multiplayer Arkanoid Típusú Értékelés: 6/10

Játék multiplayer arkanoid típusú

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék egy modern változata Arkanoid, ahol van, hogy elpusztítsa a téglákat a labdát. Lesz át a következő szintre, ha megsemmisíti az összes téglát, hogy a következő szintre sokkal nehezebb, mint az előző. A cél az, hogy a labdát, ameddig csak lehet, és ez alapján megtörni a blokkok. A bal és jobb nyilakkal mozgatni, és a lefelé nyíl gombot, hogy lőni a labdát kezdeni. Van is egy multiplayer mód, így játszani a barátaival.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5198 alkalommal online. Osztályozás 3580 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 6 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5198 szer
Multiplayer Arkanoid Típusú

A lapát felgyorsul, ahogy mozog, így a gyakorlat egy kicsit, amíg jól érzi magát vele. Legyen óvatos, amikor felvette powerups. Néhányan közülük negatív hatásokat, mint például csökken a lapát. A szimbólumok elég magától értetődő, úgyhogy győződjön meg róla, hogy ez jó, mielőtt fogd meg. Egyes blokkok kell hit több, mint egyszer, meg kell semmisíteni. Próbáld ki, hogy a labdát fölé a blokkokat úgy, hogy ugrál köztük és a mennyezet. Ez el fogja pusztítani a sok blokk, és akkor nem is kell tennie minden munkát.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Multiplayer Arkanoid Típusú a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Multiplayer Arkanoid Típusú. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Multiplayer Arkanoid Típusú, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Multiplayer Arkanoid Típusú az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Multiplayer Arkanoid Típusú, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Multiplayer Arkanoid Típusú
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?