Ingyenes Játékok

Multi üt

Játék arcade

Multi üt

Multi üt Értékelés: 5/10

Játék multi üt

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Mint látható, ebben a játékban, akkor a négy sáv, amellyel meg kell ugrál a labda. A cél az, hogy megtörje a központi tömb, hogy a lehető legjobb pontszámot. Hogy ellenőrizzék a játékot csak akkor kell mozgatni az egeret, és használja a nyíl gombokat. Bár úgy tűnhet, egy nagyon egyszerű játék, a nehézséget növeli minden egyes alkalommal. Ez egy nagyon szórakoztató és addiktív játék, akkor nem hagyja abba a játékot! Meg kell szinkronizálni az érzékeket irányítani egyszerre az összes vonal és ne hagyja, hogy a golyó érintse a képernyő szélén.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11042 alkalommal online. Osztályozás 1804 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 494 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11042 szer
Multi üt

Ez a játék egy változata Arkanoid, a klasszikus videojáték. A különlegessége ennek a játéknak az, hogy te irányítod a négy sáv egyszerre. Ha a fehér golyó érinti a tégla, el fog tűnni, és pontokat. Hány pontot lehet kapni? Néha meg kell tennie, hogy több lepattanó labdát nagy ahhoz, hogy elérje a legmagasabb törés téglából. A klasszikus játékok vissza a divat, az új verzió az online játékok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Multi üt a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Multi üt. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Multi üt, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Multi üt az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Multi üt, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Multi üt
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?