Ingyenes Játékok

Modern Kisbolygók

Játék arcade

Modern kisbolygók

Modern Kisbolygók Értékelés: 1/10

Játék modern kisbolygók

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban a cél az, hogy védje meg a bázis szembejövő támadások és rack akár egy hatalmas pontszámot a folyamatban. Ez az ingyenes online játék alapja a klasszikus arcade játék nevű aszteroida, csak van néhány különbség. A hajó most egy alap, így nem tud mozogni, de még mindig lehet lőni. Ezért most vonz az aszteroidák, amelyek nem aszteroida már, de formák, hogy több találatot ölni vagy jutalmat több pontot. Ezek mind a végén eléri a bázist, ha nem tud lőni őket először. Vannak bónuszok, hogy akkor kell gyűjteni, és a bónuszokat, hogy kapnak eléréséhez különböző célokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 4985 alkalommal online. Osztályozás 3593 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 1.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 4985 szer
Modern Kisbolygók

Aszteroidák egy nagyon népszerű arcade vektor alapú játék indult 1979-ben Atari. A cél a játék lényege, hogy lőni és megsemmisíti az aszteroidák elkerülve, hogy összeomolhat a törmeléket. Ez volt az egyik legnépszerűbb játék az aranykora a videojátékok játékaink.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Modern Kisbolygók a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Modern Kisbolygók. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Modern Kisbolygók, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Modern Kisbolygók az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Modern Kisbolygók, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Modern Kisbolygók
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?