Ingyenes Játékok

kézzel Arkanoid

Játék arcade

Kézzel arkanoid

Kézzel Arkanoid Értékelés: 6/10

Játék kézzel arkanoid

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék egy remake a klasszikus Arkanoid játék, ahol a labda pattog, hogy elpusztítsa az összes blokkot a képernyő felső részén. A klasszikus Arkanoid, de a modern és a szórakozás, hogy a képernyő már készült a papírra érezni. Használja az egeret, hogy irányítsák a tábla, hogy ugrál a labda körül a képernyőn, és szünet minden blokk, amely a tetején. Távolítsuk el minden blokkot, és lépjen a következő szintre.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9046 alkalommal online. Osztályozás 2259 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 148 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9046 szer
kézzel Arkanoid

Változata a klasszikus Arkanoid játék, ahol a labda lepattan a képernyő alján, egy platform, ami mozog oldalra. Van, hogy a platform a pontot, ahol majd át a labdát, úgy, hogy ne vesszen el az alján. Ha a labda leesik, akkor elveszíti a játékot. Van, hogy elpusztítsa az összes blokkot a tetején, hogy lépjen a következő szintre. Az egérrel, útmutató a fórumon, hogy ugrál a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Törölje a képernyőt, és előre a következő szintre. Ez egy Arkanoid. Ez a klasszikus játék Arkanoid, de mégis modern.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott kézzel Arkanoid a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve kézzel Arkanoid. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve kézzel Arkanoid, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék kézzel Arkanoid az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett kézzel Arkanoid, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

kézzel Arkanoid
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181321
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79237
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73220
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?