Ingyenes Játékok

Mario és Peach Buborékok

Játék arcade

Mario és peach buborékok

Mario és Peach Buborékok Értékelés: 6/10

Játék mario és peach buborékok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Segítség Mario ebben az ingyenes on-line játék, hogy találkozzon a Hercegnő Peach. Mario és Peach belül vannak üveg buborékok, és ha összerakod őket lövés buborékok Mario használja az ágyú. Irányítsd a pontosság és az erő az egérrel, és le tudja győzni minden szinten. Ha elfogy a buborékok, tévedsz, vagy szeretné újrakezdeni van egy vissza gomb, hogy próbálja meg, ahányszor csak akar. Sok szerencsét!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7269 alkalommal online. Osztályozás 2711 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 40 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7269 szer
Mario és Peach Buborékok

A klasszikus jellegű játék platformok nevei Super Mario jön egy mini-játék Hercegnő Peach. Ebben a játékban kell a pontosság és precizitás, hogy elérje a megfelelő helyen, hogy az ágyút.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mario és Peach Buborékok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Mario és Peach Buborékok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mario és Peach Buborékok, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Mario és Peach Buborékok az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mario és Peach Buborékok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mario és Peach Buborékok
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?