Ingyenes Játékok

Lődd Sokszögek 3D

Játék arcade

Lődd sokszögek 3d

Lődd Sokszögek 3D Értékelés: 5/10

Játék lődd sokszögek 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék nagyon hasonlít a klasszikus árkád játék Atari, Battlezone. Van, hogy rögzítse 4 zászlók elérni a küldetést. Vigye fel a tartályt a nyilakat, vagy a WASD billentyűk, és lőni az egér bal gombját vagy a szóköz. Továbbá, meg kell törekednie az egérrel. Ügyeljen arra, hogy tartsa a kurzort a játékteret.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6233 alkalommal online. Osztályozás 3145 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 8 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6233 szer
Lődd Sokszögek 3D

Battlezone egy első személyű harci játékban. A játékosok versenyezhetnek a legmagasabb pontszámot egy olyan világban, a csillagokon túl. Ez a csata a készség és esze a lejátszó és az ellenséges tankok és rakéták. A őse a mai 3D-s játékok, Battlezone vezették be 1980-ban. Ezt annyira fejlett, hogy abban az időben az amerikai hadsereg megrendelt módosított változatai a játékok oktatási célokra.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lődd Sokszögek 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Lődd Sokszögek 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lődd Sokszögek 3D, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Lődd Sokszögek 3D az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lődd Sokszögek 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lődd Sokszögek 3D
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?