Ingyenes Játékok

Klasszikus ágyú harcos

Játék arcade

Klasszikus ágyú harcos

Klasszikus ágyú harcos Értékelés: 5/10

Játék klasszikus ágyú harcos

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Már lövész, aki meg kell védenie a pozíció tankok közelít meg. Útmutató: Használja a felfelé és lefelé mutató nyilakat a bal és a jobb ágyú lőni kisebb vagy nagyobb a távolság, és a tér lőni. A klasszikus és egyszerű játék, ahol meg kell befejezni minden ellenséges tankok megpróbálja elérni a pozícióját. Pont és lő lövedékek az ellenséget, ami lehet egyéb tartályok, sőt repülőgépek. Többféle típusú ellenséget, és amelyek mindegyike más pontszámot. Próbálja meg megy át a védelmi vonalat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11527 alkalommal online. Osztályozás 1623 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 492 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11527 szer
Klasszikus ágyú harcos

Klasszikus játék elpusztítani tartályok a sivatagban. Te egy lövész, aki egy ágyú. Meg kell védeni a védelmi vonalat a hadsereg. A tartályok a homok a sivatag, és hozzád. Van, hogy ellenőrizzék az ágyú, és célja magas és messze lőni, és elpusztítani az ellenséges csapatok. A fegyverek a fő tüzérségi fegyvereket. A forgatás háborús játék és ellenőrzése a lövés, hogy elpusztítsák az ellenséges csapatokat, mielőtt eljut a védelmi vonalat. Rávilágít, hogy minden típusú ellenség kapsz egy másik pontszámot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Klasszikus ágyú harcos a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Klasszikus ágyú harcos. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Klasszikus ágyú harcos, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Klasszikus ágyú harcos az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Klasszikus ágyú harcos, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Klasszikus ágyú harcos
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?