Ingyenes Játékok

Aknakereső disney

Játék arcade

Aknakereső disney

Aknakereső disney Értékelés: 5/10

Játék aknakereső disney

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játék alapján a klasszikus Aknakereső ablakok minden szinten, akkor meg kell találni számos tárgy érintése nélkül a kizsákmányolók. Kattintson a képre, hogy a környező területet. Meg fogja találni a számot néhány téren, az azt jelzi, hogy hány objektum van a közvetlen hiányosságok. Ha úgy gondolja, a kép alatt van egy rejtett tárgy, jelölje meg a szóközt, és ne feledjük, hogy ez egy veszélyes terület. Legyen minden objektum, hogy töltsenek ki egy szintet, így érheti el a következő szintre. Ez a játék érkezik Disney.co.uk játékok

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 27501 alkalommal online. Osztályozás 641 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1688 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 27501 szer
Aknakereső disney

Disney remake a klasszikus Aknakereső. Levonása játék, amelyben meg kell találni a veszélyes objektumokat a területen. Kattintva egy üreges burkolatok lásd az objektumok száma a közelben, meg kell levezetni, ahol néhány, a veszélyes objektumokat. A leghíresebb Disney kutatója segít megtalálni a veszélyes pontokat. Tölthet egy jó ideje ez a kaland alapján a klasszikus arcade játék Aknakereső. Előtte volt telepítve az összes számítógépen, most kínálnak nekünk szabad.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Aknakereső disney a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Aknakereső disney. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Aknakereső disney, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Aknakereső disney az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Aknakereső disney, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Aknakereső disney
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73385
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?