Ingyenes Játékok

Kígyó Perspektíva

Játék arcade

Kígyó perspektíva

Kígyó Perspektíva Értékelés: 7/10

Játék kígyó perspektíva

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játszd a klasszikus kígyó játék 3D-ben, és pontszám annyi pontot, amennyire csak lehetséges. A kígyó vezérli a nyíl gombok segítségével. Győződjön meg róla, hogy nem érintette a falat, vagy a saját farkát. Minden sárga labda eszel meghosszabbítja a kígyó. Ha enni egy kék labda, a hatás az ellenkezője az egyik a sárga golyót, a kígyó lerövidül.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5541 alkalommal online. Osztályozás 3434 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5541 szer
Kígyó Perspektíva

3D-s változata a klasszikus kígyó, ahol meg kell enni sárga golyó, de vigyázz összeomlik semmit. Használja a nyilakat játszani.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kígyó Perspektíva a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Kígyó Perspektíva. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kígyó Perspektíva, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Kígyó Perspektíva az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kígyó Perspektíva, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kígyó Perspektíva
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?