Ingyenes Játékok

Arkanoid: ragyogás a sötétben

Játék arcade

Arkanoid: ragyogás a sötétben

Arkanoid: ragyogás a sötétben Értékelés: 6/10

Játék arkanoid: ragyogás a sötétben

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Egy változata a klasszikus Arkanoid arcade játék, amelyben a pattogó labda a platform van, hogy elpusztítsa az összes blokkot. Ez egy új verzió, amely a teljes képernyő sötét éjszaka. A platform, labda és megsemmisíti a blokkokat élénk színű a sötétben. Meg kell semmisítenie az összes színes blokkok a képernyő felső részén, hogy világít a sötétben. Egy eredeti és szórakoztató változata a klasszikus játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 12511 alkalommal online. Osztályozás 1430 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 682 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 12511 szer
Arkanoid: ragyogás a sötétben

Változata Arkanoid játék, ahol a teljes képernyő üres, és a játék elemei világítanak a sötétben. Egy adaptációja a játék, amelyben a háttér sötét és világos világos kontrasztokat. Van, hogy elpusztítsa az összes blokkot a felső és gyűjteni a pontokat, hogy esik, hogy nem, hogy elérjük a következő szintre. Egy egyszerű és nagyon addiktív tevékenység, amely bizonyítani a készség az egérrel. A vége az összes blokkot a lehető legrövidebb idő, hogy a következő szintre. Minden képernyő sokkal nehezebb, mint az utolsó.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Arkanoid: ragyogás a sötétben a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Arkanoid: ragyogás a sötétben. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Arkanoid: ragyogás a sötétben, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Arkanoid: ragyogás a sötétben az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Arkanoid: ragyogás a sötétben, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Arkanoid: ragyogás a sötétben
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
179871
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17452 szavazat
Játszott
77916
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
72004
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?