Ingyenes Játékok

Doom Flash

Játék arcade

Doom flash

Doom Flash Értékelés: 7/10

Játék doom flash

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Valami rosszul sül el egy kutató állomást a Marson. Bármi is történt okozta a létesítmény alávetni 5. szintű karantén. A csapat tagjai: edzett hely tengerészgyalogság állig felfegyverkezve elég tűzerő semlegesíteni bármilyen témát ezek a katonák találkoznak. A légió a rémálomszerű lények az ismeretlen eredetű leselkedik minden fal mögött, és szárak a számtalan szobák és alagutak a létesítmény, megölve milyen kevés ember marad. Tömítő le a portál a Földre, őrmester, arató és a csapatnak kell használni minden fegyvert áll a rendelkezésére, hogy végezzen a megrendelések: semmi sem jut ki élve.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5182 alkalommal online. Osztályozás 3153 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 52 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5182 szer
Doom Flash

Doom egy 1993 sci-fi horror témájú első személyű lövöldözős videojáték széles körben elismert, amiért népszerűsítette az első személy vadász műfajban magával ragadó 3D-s grafika.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Doom Flash a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Doom Flash. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Doom Flash, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Doom Flash az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Doom Flash, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Doom Flash
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
179708
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17452 szavazat
Játszott
77766
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
71859
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?