Ingyenes Játékok

Döntött Kígyó 3D

Játék arcade

Döntött kígyó 3d

Döntött Kígyó 3D Értékelés: 6/10

Játék döntött kígyó 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék egy klasszikus kígyó videojáték, amelyben meg kell, hogy ellenőrizzék a kígyó a nyíl billentyűk segítségével kap a blokkokat. A kígyó fog nőni egyre több és több, mint te összegyűjteni a sárga blokkokat. Az egyetlen dolog, amit nem is összeomolhat a farok, ezért ne feledje, hogy ha átlépik az egyik oldalon, ha a végén a másik oldalon.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5054 alkalommal online. Osztályozás 3231 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 14 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5054 szer
Döntött Kígyó 3D

A kígyó a videojátékokat, hogy eredetileg a késő 1970-es évek árkád és megtartotta népszerűségét azóta lett valami klasszikus. Érdekes, hogy Kígyó talált egy hatalmas közönség vált a szabvány előre telepített játék sok Nokia telefonok 1998-ban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Döntött Kígyó 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Döntött Kígyó 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Döntött Kígyó 3D, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Döntött Kígyó 3D az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Döntött Kígyó 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Döntött Kígyó 3D
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
179701
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17452 szavazat
Játszott
77762
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
71848
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?