Ingyenes Játékok

Csomó 3D

Játék arcade

Csomó 3d

Csomó 3D Értékelés: 7/10

Játék csomó 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line 3D-s játék egy retro-ciklus könnyű játék. Az ötletet Knot 3D-ben, a játék, írta Malcolm Evans vissza 1983-ban a ZX Spektrum, arra emlékeztetve téged az idősebb nap. Használja a nyilakat, hogy repül a hajó egy körbefutó kocka helyet. El kell kerülni minden olyan pályák, beleértve a saját, a sárga 1. Ütközések befolyásolja a pajzs, ha a pajzs ereje eléri a nullát, a játéknak vége. A pontszám arányosan növekszik a megnövekedett tér sűrűsége.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6365 alkalommal online. Osztályozás 3314 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6365 szer
Csomó 3D

A játék 3D csomót zajlik egy három dimenziós rácsot a kijelzőt, hogy az első, aki vélekedik a játékos láthatja előttük. Kezdetben üres, ezt a teret töltik ki a játékos halad előre, és folyamatosan nyomot hagyva maguk mögött. Számos olyan számítógép-vezérelt hajtók ugyanazt a dolgot, aki hagy egy eltérő színű nyomot maguk mögött.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Csomó 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Csomó 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Csomó 3D, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Csomó 3D az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Csomó 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Csomó 3D
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
182021
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17460 szavazat
Játszott
79967
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73946
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?