Ingyenes Játékok

Connect 4

Játék arcade

Connect 4

Connect 4 Értékelés: 5/10

Játék connect 4

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A klasszikus Connect 4 játék, amelyben meg kell csinálni egy sor négy csempe az azonos színű, hogy megnyerjük a játékot. Utasítás: kattintson, hogy helyezze be a kártyát a színes bárhol. A győztes az első játékos, az egyik a sárga chips és egy a piros lapot, hogy egy sor négy chip, innen a neve a játéknak. Ezen kívül egy multiplayer játék, így játszani más emberek ellen, akik csatlakoznak a játék bárhol a világon.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 22673 alkalommal online. Osztályozás 773 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1520 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 22673 szer
Connect 4

Ha van egy klasszikus játék, hogy mindenki játszott ezerszer ez a játék, ahol van egy kétszínű chip, minden játékos egy. Én mindig is a sárga. Meg kell nyerni egy sor azonos színű a négy lapot. Egy egyszerű, de nagyon addiktív és szórakoztató, meg róla, hogy órákat játszani más emberek ellen az egész világon keresztül platform játék az interneten keresztül, minden online és ingyenes. Egész életen át tartó szórakozás tettünk, hogy biztosítsa a számítógép, és adja át azt nagyon jól.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Connect 4 a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Connect 4. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Connect 4, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Connect 4 az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Connect 4, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Connect 4
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181032
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79021
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73047
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?