Ingyenes Játékok

blastos ki Arkanoid

Játék arcade

Blastos ki arkanoid

Blastos ki Arkanoid Értékelés: 6/10

Játék blastos ki arkanoid

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ugrál a köröket dühös arcát keresztül 19 szint, hogy elpusztítsa a környezet, engedje el a részecskéket, és hogy a magas pontszámot! Lenyomva a bal egérgombot, a részecskék, amelyek összegyűjtik, hogy felszívja a zöld sáv. Az egér meg kell mozgatni a zöld sáv oldalt. Ha elveszíti az életet, indítsa újra a forgatás a piros labdát, nyomja meg a bal gombot. Kiválaszthatja a szintet, amit a leginkább szeretnénk, és akkor is játszani a tutorial, hogy megtanulják az összes utasítást. Egy másik módja annak, hogy játsszon egy arcade klasszikus.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11856 alkalommal online. Osztályozás 1656 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 394 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11856 szer
blastos ki Arkanoid

Ebben Arkanoid játék egy sor robbanások, hogy megtöri a képek a képernyőn elindul. Amikor az egyik piros golyó eltalál egy kép, a hatás megtöri a fénykép, és kijutni a sok fehér részecskék. A cél az, elnyeli a legnagyobb részecskék számát a zöld sáv. Azt is pontokat keresni, ha megszeged a képek jelennek meg a központi terület a képernyőn. Láthatjuk a híres emberek, mint a Queen Elizabeth II az Egyesült Királyság vagy Albert Einstein.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott blastos ki Arkanoid a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve blastos ki Arkanoid. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve blastos ki Arkanoid, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék blastos ki Arkanoid az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett blastos ki Arkanoid, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

blastos ki Arkanoid
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?