Ingyenes Játékok

Atlantis Harci Hajók

Játék arcade

Atlantis harci hajók

Atlantis Harci Hajók Értékelés: 4/10

Játék atlantis harci hajók

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Modern változata a klasszikus csatahajó játék, meg a Disney karakter, Milo és film Atlantis. A változás az, hogy el kell rejteni a hajók és a csapdák. Ezután meg kell találni a hajókat az ellenség elkerülve a csapdákat találni. Ha talál egy hajót, akkor egy extra sor, de ha talál egy csapda, elveszíti műszakban. Játék csatahajók a Disney univerzum Atlantisz. A játék érkezik Disney.co.uk Games.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 20129 alkalommal online. Osztályozás 924 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 1784 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 20129 szer
Atlantis Harci Hajók

Játék hajókat. A klasszikus akció, amelyben elrejti a hajó a tengeren és a kontrasztot a koordinátákat megpróbálja elpusztítani a hajót, amíg támadni az övék. Battleship játék. Játék tengeri csata. Finomhangolása a koordinátákat, hogy elpusztítsa annyi hajókat lehet. Azt kell mondanom, a betű és szám úgy, hogy a tér megsemmisül. Kerülje el a csapdákat, és megtámadják az összes hajót, mint te. Meg kell megsemmisíteni az egész ellenséges flotta.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Atlantis Harci Hajók a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Atlantis Harci Hajók. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Atlantis Harci Hajók, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Atlantis Harci Hajók az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Atlantis Harci Hajók, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Atlantis Harci Hajók
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?