Ingyenes Játékok

Ashas Arkanoid

Játék arcade

Ashas arkanoid

Ashas Arkanoid Értékelés: 7/10

Játék ashas arkanoid

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék egy módosított változata az eredeti játék Arkanoid. Vezérli az egeret mozgatni a sáv, útmutató a blokk, hogy ugrál a labda körül a képernyőn, és szünet minden blokk bordó és narancssárga színű. Ha megtöri az összes téglát, akkor látni a különböző képek Asha. Távolítsuk el minden blokkot, és lépjen a következő szintre. Ha megtöri a blokkokat, akkor kap a különböző bónuszokat. Kerülje a szürke koponyák, mert elvenni életét. Minden új szintre érdemes benézni egy másik kép, amit látni, ha megszeged az összes színes blokkokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11419 alkalommal online. Osztályozás 1720 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 572 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11419 szer
Ashas Arkanoid

A video játék ihlette ezt a flash játék Arkanoid. Ez egy arcade játék, a társaság Taito ami nagyon népszerű volt, és elődje volt, a játékok, mint a Breakout a 70-es. Ma változatai ezt a játékot a legmodernebb eszközök, mint az okostelefonok és a tabletta. Játszhatsz online változat képekkel Asha, letöltés nélkül bármilyen program vagy alkalmazás. Lehet kapni speciális elemeket, amelyek segítségével növelheti és ismétlődő sávok vagy lő sugarai a tégla.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ashas Arkanoid a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Ashas Arkanoid. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ashas Arkanoid, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Ashas Arkanoid az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ashas Arkanoid, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ashas Arkanoid
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?