Ingyenes Játékok

Arkanoid

Játék arcade

Arkanoid

Arkanoid Értékelés: 6/10

Játék arkanoid

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 182141 alkalommal online. Osztályozás 45 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 12068 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 182141 szer
Arkanoid

board, labda, vázlatok, szín, Arkanoid,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Arkanoid a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Arkanoid. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Arkanoid, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Arkanoid az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Arkanoid, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Arkanoid
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17460 szavazat
Játszott
80096
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
74083
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?

állati Mahjong JÁTÉKRA ►

állati mahjong

5
5 a 10 - 5060 szavazat
Játszott
57084
szer

A játék a mérkőzés csempe. Annak érdekében, hogy a meccset meg kell választanunk két egyezési csempe, hogy nem blokkolja a jobbra vagy balra. Ha nem tudja kiválasztani a lap, akkor le van tiltva. Ha egy mérkőzés a két csempe eltűnik. Most matches történik csempe kiválasztásakor a kép pontosan ugyanolyan rajtuk. Ugyanakkor minden gyümölcs fogja találni más gyümölcsöt és virágot is minden mérkőzés más virág. Távolítsa el az összes cserép a gam ...