Ingyenes Játékok

Aknakutató Hajó

Játék arcade

Aknakutató hajó

Aknakutató Hajó Értékelés: 5/10

Játék aknakutató hajó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél a játék lényege, hogy keresse meg az összes aknát elosztva négyzetrács, amilyen gyorsan csak lehet. Két rácsok a 16x16 és 25x25 méretek a játékban. Meg kell, hogy kitaláljuk, a helyét az összes aknát alapján ezeket a számokat. Meg kell, hogy legyenek türelmesek, és gondosan elemezni kell, hogy megtalálja a pontos helyét az enyém. Próbálja ki, hogy megoldja a rácsok, amint csak lehet annak érdekében, hogy a magas pontszámot listán.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6609 alkalommal online. Osztályozás 3193 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 24 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6609 szer
Aknakutató Hajó

Az objektum ezt az ingyenes on-line játék lényege, hogy egyértelmű elvont aknamező nélkül robbantó egy az enyém. A játék írtak többféle rendszer platformok, amelyek még ma is használnak.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Aknakutató Hajó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Aknakutató Hajó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Aknakutató Hajó, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Aknakutató Hajó az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Aknakutató Hajó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Aknakutató Hajó
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?