Ingyenes Játékok

3D Pong

Játék arcade

3d pong

3D Pong Értékelés: 9/10

Játék 3d pong

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék 3D Pong alapul, ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a klasszikus Pong, kivéve a 3D-s csavar. Próbáld meg ugrál a labda felé a piros csapat, de távol a lapát. Minden alkalommal, amikor ugrál a labda vissza, kapsz 10 pontot. Minden alkalommal, amikor a piros csapat hiányzik a labdát, kapsz 100 pontot, és fordítva. Irányítsa a lapát az egérrel.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5644 alkalommal online. Osztályozás 3474 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 9.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Értékelés alapján 6 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5644 szer
3D Pong

Pong az egyik legkorábbi játéktermi videojátékok, ez egy tenisz sport játék, egyszerű, két-dimenziós grafika. A cél az, hogy legyőzze az ellenfelet a szimulált asztalitenisz játékot keresnek egy magasabb pontszámot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Pong a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve 3D Pong. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Pong, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék 3D Pong az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Pong, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Pong
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181431
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79385
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73357
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?