Ingyenes Játékok

3D Pac-Man

Játék arcade

3d pac-man

3D Pac-Man Értékelés: 6/10

Játék 3d pac-man

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Edd meg a pontokat az utat és egyértelmű színpadon lépés után. Vigyázz, és ne a gonosz szellemeket! A szuper-pontok növeli az erődet. Gyűjtse gyümölcsöt keresni extra pontokat. A kávé Önnek, amire szüksége van, hogy menjen utána a szellemek, ezért siess, mielőtt hatások viselni fel! Használja a nyíl gombokat a billentyűzeten, hogy mozogni Pacman.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7059 alkalommal online. Osztályozás 2879 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 32 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7059 szer
3D Pac-Man

A nagy jellemzője, hogy ez a játék egy szint szerkesztő. Ez azt jelenti, hogy Ön képes lesz az épület saját Pacman állapota. Milyen király ez?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Pac-Man a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve 3D Pac-Man. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Pac-Man, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék 3D Pac-Man az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Pac-Man, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Pac-Man
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181431
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79385
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73358
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?