Ingyenes Játékok

3D Kígyó

Játék arcade

3d kígyó

3D Kígyó Értékelés: 6/10

Játék 3d kígyó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez egy ingyenes 3D-s on-line vaku játék. Abban tudsz irányítani egy kígyó alakú jármű, amelynek célja, hogy összegyűjtse az összes energia-golyó. Ne essen résein, hogy hit által az energia gerendák, és összeomlik a struktúrákat vagy a kígyó megsemmisül. Van 3 életet minden szinten. Ha mindet elveszíti, akkor újra a szintet a kezdetektől másik 3 él. A kamera lehet ellenőrizni, hogy állítsa be a magasságot, mozogni, reset és mód változtatni. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Azt is ellenőrzik a kígyó a nyilakkal, beleértve a fel és le, hogy gyorsítsák fel vagy le. Ha áttérni a piros lapok a kígyó felgyorsítja megkerülve a fordulatszám-szabályozás.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6574 alkalommal online. Osztályozás 3089 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 36 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6574 szer
3D Kígyó

A kígyó a videojátékokat, hogy eredetileg a késő 1970-es évek árkád és megtartotta népszerűségét azóta lett valami klasszikus. Érdekes, hogy Kígyó talált egy hatalmas közönség vált a standard előre telepített játék sok Nokia telefonok 1998-ban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Kígyó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve 3D Kígyó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Kígyó, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék 3D Kígyó az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Kígyó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Kígyó
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?