Ingyenes Játékok

Vonulók

Játék Állatok

Vonulók

Vonulók Értékelés: 8/10

Játék vonulók

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez egy játék körülbelül egy csapat vándorló madarak elvesztett időt. Míg a repülő hazafelé, a nyáj kóbor le tanfolyam a Bermuda-háromszög. Hirtelen, a madarak húzott egy örvény, hirtelen egy féreglyuk, és elveszett az időben. Ahogy a játékosok keresztül a multi-chapter történet, találják magukat elveszett helyeken, mint a jégkorszak során a végső meteor zápor megölte a dinoszauruszok, a pokol menekülsz a poszt-apokaliptikus jövőben, ahol a férfi ellen, kimagozott gép, a dagály az az ipari korszak, amikor széntüzelésű malmok töröld el a napot, a kínai Han-dinasztia idején, és a megérkezés tűzijátékok, a mitológiai korban az ókori Görögországban, és még a nyugati fronton az első világháború, ahol a robbanás mustárgáz és a kutya harci repülőgépek szinte lehetetlenné teszik, hogy mentse a postagalamb repül a csatamező felett. Ez rajtad múlik, hogy használni a tudást a nyáj, hogy irányítsák a madarak biztonságosan haza a pusztában a mai Kanada. Mozgasd az egeret irányítani a nyájat távol repülőgép, viharok, mérgek, és más halálos akadályokat. Kattintson az egérrel, hogy változtassa meg nyáj vezetője. Nyomja meg a szóközt, hogy szünetelteti a játékot. Töltsön skill pontokat a kiigazítások a különböző madárfajok. Testreszabása állomány viselkedését azáltal, hogy megváltoztatja a hierarchia. Ne fossza!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7213 alkalommal online. Osztályozás 3121 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 42 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7213 szer
Vonulók

Ebben a játékban, madárvonulás rengeteg a teendő. Madárvonulás a rendes szezonális által lebonyolított út számos madárfaj. Azonban a típusú játék lehet a túlélést. A fő cél a túlélési játék lényege, hogy csak életben maradni, legyőzte ellenségeit, vagy a rejtvények megoldása lehet véletlen. Néhány főbb elemei erőforrások megőrzése (az egészségügyi és lőszer, például), ellenséges környezetben (jellemzően poszt-apokaliptikus vagy természetfeletti).

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vonulók a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Vonulók. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vonulók, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Vonulók az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vonulók, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vonulók
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!