Ingyenes Játékok

védő Kacsa

Játék Állatok

Védő kacsa

Védő Kacsa Értékelés: 6/10

Játék védő kacsa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Már egy kacsa meg kell ölni az összes idegenek. Már biztonsági erő a vonat. A vonat szállítja fehér nyúl. Az idegenek akar enni a fehér nyúl. Van egy fegyvert, és lőni az összes idegenek jelennek meg az égen, hogy vadászni. Irányítsa a célkeresztet és a hajtások elég hosszú a lövedék érkezik időben és megölni az ellenséget. Egy lövöldözős játék, ahol meg kell befejezni az összes külföldiek előtt, hogy enni a nyúl. Te egy állat védő, és a küldetés, hogy vonat állat eléri a célba ér.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11100 alkalommal online. Osztályozás 1800 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 358 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11100 szer
védő Kacsa

Az idegenek próbálják elrontani húsvéti megöli a húsvéti nyuszik. Tagjaként a nyuszi védelmi erő, meg kell segíteni szállítani a nyuszik városról városra, nyilvánított húsvéti tojás, a speciális nyuszi védelmi erő vonat, miközben védi őket a csúnya idegenek. Egyszerűen lő az idegenek, és gyűjtsük össze a powerups. Ha lő túl sok és a pisztoly túlmelegedhet. Védd meg a nyuszik a külföldiek! Az idegenek akarom elrontani húsvét, és megöli az összes fehér nyuszik. Tagjaként a védelmi erő a nyulak, van, hogy az állatok városról városra szállít húsvéti tojás. Utazás egy különvonat védelmi erő nyuszi és idegenek támadták minden alkalommal, hogy táplálja a nyulak. Az Ön feladata, hogy megvédje őket a külföldiek, és a lövés gyűjtése extra fegyverek jelennek meg a képernyőn. Ha lőni is, a fegyver túlmelegszik, és meg kell várni. Pont és lő a végén minden külföldinek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott védő Kacsa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve védő Kacsa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve védő Kacsa, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék védő Kacsa az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett védő Kacsa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

védő Kacsa
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81195
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!