Ingyenes Játékok

Tarisznyarák támadás

Játék Állatok

Tarisznyarák támadás

Tarisznyarák támadás Értékelés: 5/10

Játék tarisznyarák támadás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Rákok a támadó a vár! Hagyd őket, mielőtt azok elpusztítására, és túléli az első hét perc alatt! Útmutató: felhívni a körök körül a rákokat. Feladó center a jobb alsó teszi egy zöld kör. From Center bal alsó teszi egy kék kör. Feladó center teszi, hogy a bal felső sarokban egy fehér kör. Feladó center a jobb felső sarokban hogy egy piros kör.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13277 alkalommal online. Osztályozás 1328 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 654 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13277 szer
Tarisznyarák támadás

tarisznyarákok, vár, támadás, az egér, a kör, a színek, a színek,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tarisznyarák támadás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Tarisznyarák támadás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tarisznyarák támadás, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Tarisznyarák támadás az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tarisznyarák támadás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tarisznyarák támadás
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81194
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!