Ingyenes Játékok

Táplálja a Majom

Játék Állatok

Táplálja a majom

Táplálja a Majom Értékelés: 6/10

Játék táplálja a majom

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Vidám és barátságos ingyenes online játék, amelyben meg kell etetni egy éhes majom dobott étel ki egy ágyú. Először ki kell választani az étel fogsz dobni, akkor pont, tartsuk lenyomva a bal egérgombot, attól függően, hogy az erőt kívánt, és engedje, hogy dobja az ételt. Ha az étel megérkezik a majom akkor adja át a következő szintre.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7243 alkalommal online. Osztályozás 2676 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 108 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7243 szer
Táplálja a Majom

Játék a forgatás étkezés egy ágyú a takarmány éhes majom. Játék takarmányozásbeli egy ágyú.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Táplálja a Majom a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Táplálja a Majom. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Táplálja a Majom, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Táplálja a Majom az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Táplálja a Majom, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Táplálja a Majom
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
203744
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
136057
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
79999
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!