Ingyenes Játékok

T-Rex Londonban

Játék Állatok

T-rex londonban

T-Rex Londonban Értékelés: 8/10

Játék t-rex londonban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ön egy Tyrannosaurus Rex, hogy vetés félelem London. Mindegyik képernyőn tájékoztatni fogja, hogy hány londoniak kell enni. Az egér használata, hogy közvetlenül a szája a tyrannosaurus, és a jogot, hogy enni gombot, a többi a mozgások köze a legfontosabb dátumok. ha már megette az összes emberre a képernyőn, akkor lépjen a következő, legyen óvatos a következő képernyőkön, a londoniak tüzelni kezdett a fegyvert, hogy megvédjék magukat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6278 alkalommal online. Osztályozás 3655 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 36 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6278 szer
T-Rex Londonban

Határozottan egy meglepő játék, a londoni és a Tyrannosaurus, megtalálja a rejtett piros telefonfülkék, vagy a híres angol pub, amely elrejti a rettegett T-Rex, amely végigfut a London utcáin London eszik mindent tud.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott T-Rex Londonban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve T-Rex Londonban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve T-Rex Londonban, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék T-Rex Londonban az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett T-Rex Londonban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

T-Rex Londonban
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!