Ingyenes Játékok

Run Dino, fuss

Játék Állatok

Run dino, fuss

Run Dino, fuss Értékelés: 6/10

Játék run dino, fuss

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Talán nem egy játék, amely vonzza a figyelmet a maga grafika, emlékeztet a videojátékok a 80-as, de Run Dino, run figyelemre méltó az a sebesség vezetsz dinoszaurusz Jurassic katasztrófa. Testre szabhatja a dinoszaurusz, és foglalkozik nyilak, csak meghívjuk Önt, játszani, és akkor csak felfedezni a természetfeletti képességekkel, hogy van ez a dinoszaurusz, talán az adrenalin, mielőtt az azonnali halált, hogy ugrik, repül, fuss Fashion csinál. Siess, hogy adja át a képernyőn, mielőtt a nagy meteorit esik, és elpusztítják a világot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5809 alkalommal online. Osztályozás 3679 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 22 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5809 szer
Run Dino, fuss

Igazolták az adrenalin sebesség ezeket a játékokat, szeretni fogja, hogyan játszanak, ahogy fut a dinoszaurusz, ahogyan ő jumping. A grafika a nyolcvanas évek felülmúlják a mozgás sebessége. Óvakodj a boxba, hogy hol adhatja a dinoszaurusz, és hogy meg fog halni eltemették a sziklák alá tartozó meteorit.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Run Dino, fuss a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Run Dino, fuss. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Run Dino, fuss, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Run Dino, fuss az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Run Dino, fuss, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Run Dino, fuss
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205033
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137317
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81298
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!