Ingyenes Játékok

repülő disznó

Játék Állatok

Repülő disznó

Repülő disznó Értékelés: 10/10

Játék repülő disznó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van, hogy segítsen egy kicsit disznó, aki azt akarja, hogy repül a levegőben. Meg kell vásárolni a boltban szárnyak és a repülés frissítéseket, hogy tovább tartson. Gyűjtsd össze az összes alma és gyümölcs megtalálni vásárolni frissítéseket és repülni magasabb, mint valaha. Kerülje a repülő csirkét és a viharfelhők.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6166 alkalommal online. Osztályozás 3669 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 10.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6166 szer
repülő disznó

A kihívás, amelyben meg kell segíteni a kis disznó, hogy repül az égen. Gyűjtsd össze a csillagokat, gyümölcsök és mindent megtalálsz az égen, hogy a vásárlás frissítéseket a műhelyben a karaktert. Kerülje a repülő csirkét és a viharfelhők, hogy akkor elveszíti a játékot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott repülő disznó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve repülő disznó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve repülő disznó, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék repülő disznó az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett repülő disznó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

repülő disznó
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81311
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!