Ingyenes Játékok

Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek

Játék Állatok

Nyúl elleni mutáns zöldségek

Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek Értékelés: 7/10

Játék nyúl elleni mutáns zöldségek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék egy bátor nyúl szembe kell néznie, hogy egyedül szemben egy nagy sereg mutáns zöldségek, hogy megpróbálja megölni. De, hogy más állatok a saját oldalán, és a madarak csökkenni fog fegyvert akkor szembe könnyebben a zöldségek. Mozgassa a nyúl a nyilakkal és a támadás és lő a szóközt ebben a szórakoztató ingyenes vaku játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 15682 alkalommal online. Osztályozás 1416 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 1262 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 15682 szer
Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek

Nyúl harci játék meggyilkolt zöldségek, gyümölcsök és zöldségek mutánsok támadják a nyúl, amely védte a deszka és a fegyvereket, hogy hozza a varjak.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Nyúl Elleni Mutáns Zöldségek
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81311
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!