Ingyenes Játékok

Mókus Robbantási

Játék Állatok

Mókus robbantási

Mókus Robbantási Értékelés: 4/10

Játék mókus robbantási

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes játék a robbantási egy mókus. Lődd le a mókus ki egy ágyú, hogy összegyűjti a dió, mint te. Gyűjtse csillagok, vagy a hit madarak és a rejtett baddies hogy növeljék a pontszámot. Tudod elkapni a tüzet, hogy egyértelmű ki a fórumon egy lövés. Verte a cél pontszám kinyit több szintet és a haladás. Tartalmaz 40 szint, bónusz kört, mini játékok, 6 féle dió, 7 féle különböző falak és szerkezetek, testreszabható mókusok, érmek, és sokkal, sokkal több.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8352 alkalommal online. Osztályozás 2620 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 140 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8352 szer
Mókus Robbantási

mókusok, ágyú, ágyúgolyó,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mókus Robbantási a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Mókus Robbantási. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mókus Robbantási, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Mókus Robbantási az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mókus Robbantási, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mókus Robbantási
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81195
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!