Ingyenes Játékok

Menyét Rakétákkal

Játék Állatok

Menyét rakétákkal

Menyét Rakétákkal Értékelés: 2/10

Játék menyét rakétákkal

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, a cél az, hogy indítsa el a menyét a célok minden szinten. Kattintson és tartsa lenyomva az egér, hogy állítsa be a szöget, és erőt, hogy elindítja a menyét egy rakéta. Dobd el a falak, a mennyezet, vagy a padló elérése érdekében a nehéz területen. Próbálja ragaszkodni a menyét olyan közel a központ a cél lehetséges. Eléri vagy meghaladja a szintet par lépni a következő szintre. Ahhoz, hogy a maximális tűzerő, meg kell időzíteni úgy, hogy elindítja a menyét, ha a nyíl a lehető legnagyobb. Kísérlet a különböző szögekből, hogy elérje nehéz célokat. Menj arra a szintre, válassza ki a képernyőn a szintek között, hogy egy térképet a következő szintre.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5928 alkalommal online. Osztályozás 3599 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 2.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5928 szer
Menyét Rakétákkal

Egyszerűen dobja a menyét, a célok minden szinten. Tartsa az egér gombját, hogy állítsa be a szöget, amely akkor dobja a menyét, és állítsa az erejét, amikor a rakéta dobni. A rakéta lepattan a falak, a föld, a mennyezet, és mindent, így kihasználják ezt, hogy elérje a célját. A cél pont jelenik meg a jobb felső sarokban. Meg kell gólt legalábbis, hogy folytassa a következő szintre. Ha találsz egy kis célt, próbálja elérni, mert az eredmény jutalom őrült.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Menyét Rakétákkal a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Menyét Rakétákkal. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Menyét Rakétákkal, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Menyét Rakétákkal az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Menyét Rakétákkal, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Menyét Rakétákkal
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81195
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!