Ingyenes Játékok

megvédje a Fészekben

Játék Állatok

Megvédje a fészekben

Megvédje a Fészekben Értékelés: 5/10

Játék megvédje a fészekben

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Te egy védő anya madár. Akkor tedd a tojást a fészekben, és a többi madár akar lopni őket. Védd meg a fészket a kék madarak, hogy szeretne betörni. Lődd kukorica, hogy megakadályozza őt elérje kirabolták fészek és a tojás. Van, hogy a készség, hogy lőni más madarak, mielőtt azok elérnék a fészket. Meg kell mutatni az egeret abba az irányba, hogy minden madár, és lőni kattintva az egérrel. Ha a kukorica eléri a madár, hogy támadják a fészket. Védje tojás ebben a szórakoztató játékban madarak tolvajok.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11386 alkalommal online. Osztályozás 1768 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 716 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11386 szer
megvédje a Fészekben

Játék madarak. A női narancs madár megteremtette tojást a fészekben. Kék madarak tolvajok, akik szeretnék, hogy ellopják a tojásokat a gyermek. Meg kell védeni a vetőmag lövés a másik madár. Meg kell, hogy legyen óvatos a tolvajok, akik nézni a jövő gyerekek. Az erdőben van egy nagy poszt, ahol van ez a madár fészkel tojással. Shooter a madarak nem éri el, ahol a tojásokat. Biztos, hogy jó szórakozást, ha van elég skill a mutató célja és lő. Elriasztja a tolvajok és védelmére, ami a tiéd.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott megvédje a Fészekben a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve megvédje a Fészekben. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve megvédje a Fészekben, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék megvédje a Fészekben az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett megvédje a Fészekben, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

megvédje a Fészekben
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!