Ingyenes Játékok

nyúl vs ujjak

Játék Állatok

Nyúl vs ujjak

Nyúl vs ujjak Értékelés: 5/10

Játék nyúl vs ujjak

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A fő cél ennek a játéknak, hogy lőni, és megszünteti az ujjait. Mutánsok ujjak megy ugrás támadnak meg, van, hogy gyors, és lőni őket. Minden szint az ellenség lesz nehezebb megölni. A játék kezdete előtt, akkor válassza ki a nehézségi szintet. A séta a nyíl gombokat vagy a W betű (up), S (lefelé), A (balra) és a D (jobbra). Lőni kell célja az egérrel, és kattintson a bal gombot. Ne hagyd, hogy ez a nagy serege ujjak végén van, és érezd jól magad a bátor nyúl!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13073 alkalommal online. Osztályozás 1737 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 486 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13073 szer
nyúl vs ujjak

Ez a játék némileg különbözik más állatok vagy lövöldözős játékokban. Lehet kapni különböző fegyverek, mint a bányák, robbanóanyagok és bombák. Ez az online játék, mely egy miniatűr világ, ahol a hétköznapi tárgyak egy részét a város. A nyúl meg kell ölni ujjak. Meg kell ellenőrizni a nyúl nagy mozgékonyság, hogy megakadályozzák az ujjak és egyéb ellenségek eltávolítja egészségre. Ha az egészsége a karaktered felett, az is véget ér a játék. Fuss lövés közben golyókat úgy, hogy az ujjak ne hagyják élettelen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott nyúl vs ujjak a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve nyúl vs ujjak. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve nyúl vs ujjak, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék nyúl vs ujjak az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett nyúl vs ujjak, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

nyúl vs ujjak
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81311
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!