Ingyenes Játékok

majom futam

Játék Állatok

Majom futam

Majom futam Értékelés: 6/10

Játék majom futam

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

játszanak az órát Banana Dash hol verseny ideje, hogy a célba. Fedezd fel a hivatkozások és az új ismereteket, amelyek növelik a teljesítményt. Kövesse nyomon a banán nyerni az óra, és a mester falra ugrom. Utasítás: használja a nyíl billentyűket. A majom tudja mozgatni a levegőt (de ez nehezebb.) Adja meg a módját, hogy a CannonBall gyűjtésében, mivel sok banán akkor az út mentén.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14106 alkalommal online. Osztályozás 1176 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1298 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14106 szer
majom futam

Majom, banán, faji, platform,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott majom futam a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve majom futam. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve majom futam, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék majom futam az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett majom futam, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

majom futam
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25342 szavazat
Játszott
202291
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8390 szavazat
Játszott
134772
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8094 szavazat
Játszott
78696
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!