Ingyenes Játékok

Madzsong Állatos Képek

Játék Állatok

Madzsong Állatos képek

Madzsong Állatos Képek Értékelés: 4/10

Játék madzsong Állatos képek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél ennek a játéknak az, hogy pár cserép azonos állat. Először ki kell választanunk a két csempe, hogy nem zihálva az oldalon. Ha nem tudja kiválasztani a lap, ez azért van, mert van tiltva valahol. Amikor kiválasztja két egyezési csempe, eltűnnek. A legtöbb párok kiválasztása két kártya azonos képet. Ugyanakkor minden gyümölcs vagy virág eltűnik más gyümölcs vagy virág volt, anélkül, hogy pontosan ugyanaz. Távolítsa el az összes követ a tábláról, és nyersz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 30546 alkalommal online. Osztályozás 615 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 2496 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 30546 szer
Madzsong Állatos Képek

Flash játék állat kártya, hogy a pár azonos vagy gyümölcs a virágok és az állatok. Először ki kell választanunk két csempe, amelyek nem kapálózása a jobbra vagy balra. Sok szerencsét! El kell menni eltávolítja az összes állat a fedélzeten készítés eltűnik egyaránt. A hagyományos játék igazítani a képeket az állatok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Madzsong Állatos Képek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Madzsong Állatos Képek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Madzsong Állatos Képek, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Madzsong Állatos Képek az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Madzsong Állatos Képek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Madzsong Állatos Képek
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!