Ingyenes Játékok

Invázió a pókok

Játék Állatok

Invázió a pókok

Invázió a pókok Értékelés: 5/10

Játék invázió a pókok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Próbálja túlélni a támadás a pókok! Ön a terítő ételt, amikor több ezer pókok támadnak le téged. Meg kell védeni a területét. Lődd le a pókokat, hogy megöli őket. A cél az, hogy megszűnjön minden az állatok és túlélni. Az egér mutat a pók és kattintson lőni. Van, hogy ellenőrizzék a golyók, nem lehet lőni anélkül, hogy értelme. Cél és lő majd kattintson a jobb egérgombbal. Öld meg ezeket a szörnyű állatokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 37513 alkalommal online. Osztályozás 477 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3016 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 37513 szer
Invázió a pókok

Meg kell, hogy túlélje a támadás több ezer pókok. Invade az asztalon az étel. Be kell lőni a fegyvert sok lövés befejezni velük. Cél az egérrel, úgy reflektorfénybe az irányban, amelyben a támadás jön. O pontok közvetlenül az egyes állatok kattintás előtt. Ne hagyd, hogy az Ön számára, tartsa a pozícióját, és megakadályozza, hogy az invázió éri meg. A cél az, hogy túlélje az invázió, és kap egyik állat hozzád. Gyakorlat a cél minden lövés. Ne pazarold lőszer, mert akkor a végén, ha nem vigyázunk.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Invázió a pókok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Invázió a pókok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Invázió a pókok, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Invázió a pókok az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Invázió a pókok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Invázió a pókok
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81311
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!