Ingyenes Játékok

Kosárlabda orrszarvúk

Játék Állatok

Kosárlabda orrszarvúk

Kosárlabda orrszarvúk Értékelés: 5/10

Játék kosárlabda orrszarvúk

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban egy orrszarvú kosárlabdázik. Egy nagy játékos. Van, hogy pont annyi kosarat, 30 másodperc. A játék, a mozgás, az egér használata mozgatni a Rhino és a bal egérgombbal lőni a labdát. Minden orrszarvúk töltse ki a játékteret, mint a legnagyobb élmény, hangos és élénk nyilvánosság jobb. A játékosnak, hogy a labda le a bíróság, hogy, hogy a labdát a karika. Mozgassa az állatot, és ez ugrik a labdát, hogy elérje a kívánt magasságot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13470 alkalommal online. Osztályozás 1549 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 288 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13470 szer
Kosárlabda orrszarvúk

Play kosárlabda játékos egy orrszarvú. Meg kell ellenőrizni az állat, ami mozog a képernyőn a labdát. Azt, hogy ezt a bankot a padlón, hogy a kosárba. Meg kell ugrani, és szárnyalni a labdát, hogy elérje a magasságot szükséges a csepp, hogy áthaladjon. Néz ki, mint a többi állat ösztönzi a játékos a saját ugrások és a zaj. A verzió egy kosárlabda játék online, de a kép sokkal szórakoztatóbb. Egy nagy, ügyetlen állatok gyakorló bonyolult és kihívást jelentő sport. A nehézségi szint magas, akkor szükség van az összes koordináció.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kosárlabda orrszarvúk a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Kosárlabda orrszarvúk. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kosárlabda orrszarvúk, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Kosárlabda orrszarvúk az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kosárlabda orrszarvúk, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kosárlabda orrszarvúk
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!