Ingyenes Játékok

Indítsa Pingvinek

Játék Állatok

Indítsa pingvinek

Indítsa Pingvinek Értékelés: 6/10

Játék indítsa pingvinek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ezek a pingvinek az őrült! Képesek meghajtására magát egy nagyon magas magassága, mintha azok rakétákat! A cél a játék lényege, hogy menjenek olyan magas, mint tudják, ezért először el kell indítani őket, ha rájuk kattintasz. Ha vannak a levegőben, akkor legyen óvatos, ne ejtse le őket, és az, hogy ha rájuk kattintasz, akik így folyamatosan egyre magasságát. Abban a pillanatban, ha kihagy egy kattintással, a játéknak vége!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7455 alkalommal online. Osztályozás 3189 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 40 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7455 szer
Indítsa Pingvinek

Pingvinek egy faj röpképtelen madarak, amelyek osztják csak a déli féltekén, különösen a magasabb szélességi fokokon, mint a Déli-sark.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Indítsa Pingvinek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Indítsa Pingvinek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Indítsa Pingvinek, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Indítsa Pingvinek az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Indítsa Pingvinek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Indítsa Pingvinek
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!