Ingyenes Játékok

Hörcsög Labda

Játék Állatok

Hörcsög labda

Hörcsög Labda Értékelés: 6/10

Játék hörcsög labda

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Harry élvezte egy kis sétát a kertben az ő hörcsög labdát, de most a gonosz macska őt csapdába, és kezd a csúnya szolgái támadni! Tudsz Harry biztonságosan a végén? Ugrás a tetején az ellenségek összeprésel őket, és csinálni az összes őket, hogy a kódot, hogy nyissa ki a zárat, és eljutni a következő szintre. Ha Harry elfogy az energia, hogy játék felett, így néz ki az élelmiszer, hogy cserélje ki. Használja a térképet, hogy megtalálja a rossz fiúk, és az élelmiszer. A pontokat a gyilkos a rossz fiúk, pattogó tetején varangy széklet és összeomlik a kaki. Ön veszít pontokat őrlőberendezések és használata élelmiszer.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6891 alkalommal online. Osztályozás 3279 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 24 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6891 szer
Hörcsög Labda

A hörcsögök nagyon aranyos rágcsálók, amelyek mindenki azt hiszi, hogy vicces. A hörcsög játék melyik lesz sok móka, nem csak a játék, hanem az imádnivaló hörcsögök is.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Hörcsög Labda a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Hörcsög Labda. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Hörcsög Labda, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Hörcsög Labda az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Hörcsög Labda, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Hörcsög Labda
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81195
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!