Ingyenes Játékok

Bogarak

Játék Állatok

Bogarak

Bogarak Értékelés: 5/10

Játék bogarak

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Te vagy a pók, és meg kell védenie a területét ellen a hibákat, hogy eszik otthon, fáról fára. Meg kell menteni a fákat kapsz enni! Utasítás: használja a nyíl billentyűket a képernyő körül, és a szóköz lőni a hibákat. Ne lődd le a fákat kell tenni kisebb. Meg kell ölni az összes hibát, amennyire csak lehetséges, mielőtt az összes fát a házban enni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10528 alkalommal online. Osztályozás 2206 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 306 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10528 szer
Bogarak

Játék a gyilkos bogarak. Ön a pók, hogy meg kell védeni a területét, hogy az egész fáról fára bogarak eszik. Meg kell lőni, hogy megöli az összes állatot, hogy megjelenik a képernyőn. Tudod mozgatni kedvence a képernyőn, minden irányban. Shoot megölni hibákat. Minden alkalommal, amikor emlékeztetők forrásokat és több ellenséget, hogy halad át a képernyőn. Cél és lő pontosan, mielőtt éhen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Bogarak a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Bogarak. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Bogarak, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Bogarak az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Bogarak, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Bogarak
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!