Ingyenes Játékok

Hal Vadászat Madarak

Játék Állatok

Hal vadászat madarak

Hal Vadászat Madarak Értékelés: 8/10

Játék hal vadászat madarak

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, az egyetlen cél, hogy utolérjék annyi madár, amennyit csak tudsz, hogy pontszám annyi pontot, amennyit csak tudsz. Mozgatni a kis hal, a nyíl gombokat a billentyűzeten. Vigyázz a nagyobb halak, ők eszik meg, amint megérinteni, úgy emlékszem, mindig gyorsabban úszni, mint őket. Ha kiugrik a felület, ne feledje, hogy nem leszállni a szigeten, vagy ha meghal. Valamint, ha hagyja, nagyobb halak esznek meg. Ugrás a gyűrűk és a hit lila golyó bónuszokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5757 alkalommal online. Osztályozás 3585 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5757 szer
Hal Vadászat Madarak

A trükk az, hogy úszni körökben a sziget körül, hogy a madarak gyorsabban. Gólt még több pontot, próbálja ugrás a gyűrű, amikor látod őket, vagy gyönyörködtető több madarat egyszerre. Fog játszani, mint egy kicsit éhes halat, amely képes az ugrás nagyon magas, így lesz, hogy kihasználják a képességeit, hogy elkapják a madarakat. Ha látsz egy lila labda, elkapni, hogy végre akrobatikus mutatványokat, ha kiugrik a felület, amely érheti el több pontot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Hal Vadászat Madarak a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Hal Vadászat Madarak. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Hal Vadászat Madarak, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Hal Vadászat Madarak az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Hal Vadászat Madarak, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Hal Vadászat Madarak
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!