Ingyenes Játékok

Hal Tartozó Hal

Játék Állatok

Hal tartozó hal

Hal Tartozó Hal Értékelés: 6/10

Játék hal tartozó hal

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék nagyon egyszerű. Minden, amit meg kell tennie, hogy mozog a macska balról jobbra. A macska fog tartani a fészket, és a pont mozog balról jobbra fogni annyi halat, amennyit csak tudsz, mert fog esni felülről, és csökkenni fog nagyon nagy sebességgel. Lesz sok-sok fajta hal. Néhányan közülük, akkor is kell kerülni, mert valószínűleg megtöri a net, és akkor meg kell venni egy újat. Ha ez történik, de nincs pénz, hogy vesz egy újat, akkor a játéknak vége.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6355 alkalommal online. Osztályozás 3560 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 10 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6355 szer
Hal Tartozó Hal

A macska folyamatosan mozog, amíg eléri a képernyő szélén, ami azt jelenti, hogy csak akkor nyomja meg a balra vagy jobbra nyíl egyszer. Ez bonyolítja a játék egy kicsit, mert a hal folyamatosan egyre kisebb és gyorsabban csökkent. Próbáld ki, hogy a macska éri el a halat, amikor áthalad a vonalon. A különböző halak, hogy megtalálja a fürge cselle, ponty, lazac, pisztráng, repülő hal, angolna, tengeri csillag, bohóc hal, cápák, gömbhalfélék, csikóhal, arany hal, kagyló és garnélarák. A rosszak vitorláskardoshal-félék, sünök, kagyló és kövek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Hal Tartozó Hal a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Hal Tartozó Hal. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Hal Tartozó Hal, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Hal Tartozó Hal az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Hal Tartozó Hal, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Hal Tartozó Hal
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!