Ingyenes Játékok

Gyűjtse Sárgarépa

Játék Állatok

Gyűjtse sárgarépa

Gyűjtse Sárgarépa Értékelés: 6/10

Játék gyűjtse sárgarépa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék egy nagyon érzékeny nyúl, amely, hogy minden a sárgarépát az aknamező. A speciális képességek észlelni a bányák a radar. Ezzel elkerülhető, hogy bányák és ellenségek. Légy gyors, okos és szerencsés, hogy az összes aranyérmet elérhető. WASD vagy a nyilak vagy az egér mozog a nyuszi. Szóköz billentyű lenyomva tartása a cél, engedje, hogy dobja szóközt sárgarépát. Tartsa Ctrl a cél, engedje Ctrl lőni (Ehhez kell egy speciális szemüveget is).

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7670 alkalommal online. Osztályozás 3002 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 22 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7670 szer
Gyűjtse Sárgarépa

Nyulak kis emlősök talált sok részén a világnak. Nyulak élnek csoportokat, és azok élőhelyei közé rétek, erdők, erdők, gyepek, vizes élőhelyek és a sivatagok. A nyúl füle hosszú (ami lehet több, mint 10 cm) valószínűleg kimutatására ragadozók.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Gyűjtse Sárgarépa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Gyűjtse Sárgarépa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Gyűjtse Sárgarépa, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Gyűjtse Sárgarépa az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Gyűjtse Sárgarépa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Gyűjtse Sárgarépa
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!