Ingyenes Játékok

Gyilkos Cica

Játék Állatok

Gyilkos cica

Gyilkos Cica Értékelés: 5/10

Játék gyilkos cica

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, akkor játszani, mint egy aranyos cica. Amikor elkezd kap 2 perc alatt megölni annyi egerek és hörcsögök, amennyit csak tudsz. Minden ölni ad vissza egy kis ideig. Az első ölés gyors egymásutánban növeli a szorzó. Öld meg a szükséges számú ellenséget, mielőtt lejár az idő ahhoz, hogy tartsa a játékot. Használja a nyíl billentyűket és a szóköz használható együtt nyilakkal elvégzésére külön mozog.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6172 alkalommal online. Osztályozás 3525 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 12 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6172 szer
Gyilkos Cica

Használja a nyilakat mozogni, de ha használja őket együtt a szóköz, akkor a végén végez egy speciális mozgás, amely segíthet. Különösen, ha körül hörcsögök és nem tudja, hová menjen. A bal és jobb gombok együtt a szóköz előad egy kötőjel. A felfelé nyíl gombot, és a szóköz használatát a tornádó. A lefelé gombbal, és a szóköz használatát a daráló. Ha a szóköz a levegőben, akkor végre egy szuper műszerfalba.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Gyilkos Cica a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Gyilkos Cica. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Gyilkos Cica, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Gyilkos Cica az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Gyilkos Cica, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Gyilkos Cica
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81194
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!